29 september 2020

Nieuwe Coronaregels

Update: dinsdag 29 september 2020
Het is je ongetwijfeld niet ontgaan: er is weer een aantal nieuwe Corona-maatregelen ingevoerd! Gelukkig blijven we open en kun je bij ons nog steeds op een veilige manier genieten van de beste films. Wat er verandert?

>> Capaciteit: de capaciteit van de zalen is aangepast aan de toegestane hoeveelheid mensen per ruimte. Focus hanteert in alle filmzalen een vaste zaalbezetting, waar we de 1.5 meter afstand tot elkaar kunnen houden. We hebben ontheffing gekregen voor de ‘max. 30 personen per ruimte-regel’, dus in zaal 1 en 2 zijn dit er meer dan 30.
>> Openingstijden horeca: Focus | Eten + Drinken sluit dagelijks om 22:00 uur (inloop tot 21:00 uur). Onze Take Away voor de filmbezoekers blijft open tot de laatste film gestart is.
>> Mondkapje: we verzoeken je om een (zelf meegebracht) mondkapje te dragen in Focus op het moment dat je je verplaatst in het pand. Als je plaats hebt genomen in de zaal of het restaurant mag het mondkapje weer af.  Dit is geen verplichting, maar we stellen het zeer op prijs als je hieraan mee wilt werken, in navolging van het dringende advies van premier Rutte afgelopen woensdag 30 september.

Klik hier voor een overzicht van al onze Corona-maatregelen. We volgen de richtlijnen van het RIVM, de NVBF (Nederlandse Vereniging voor Bioscopen en Filmtheaters) en de FNV Horecabond op de voet. Mocht er de komende dagen iets veranderen, dan houden we jullie uiteraard op de hoogte.