JE KAN ONS DAK OP! Wat wil jij zien in onze openluchtzaal ?

JE KAN ONS DAK OP! Wat wil jij zien in onze openluchtzaal ?

JE KAN ONS DAK OP! Wat wil jij zien in onze openluchtzaal ?

JE KAN ONS DAK OP!

Naast ons eigen openluchtfilmprogramma, zomer 2020, nodigen we je uit een film of thema voor een openluchtvoorstelling aan te dragen en je eigen filmfeestje op ons dak te houden! Denk aan een film als La Dolce Vita, zodat je eindelijk aan je vrienden kunt uitleggen waarom die zo fantastisch is, of een fietsvrienden-feestje met Ventoux!

MELD JE IDEE ALS VOLGT AAN:

 1. Stuur vóór donderdag 30 juli je voorstel naar programma@focusarnhem.nl en zet daar het volgende in:
  -Naam, adres, telefoonnummer
  -Welke film (of thema) je wilt zien (het liefst een film die niet ouder is dan vijf jaar, plus twee reservetitels).
  -Een korte onderbouwing van je keuze.
 2. Geef daarbij ook aan wie je bij deze bijzondere avond wilt zien. We bieden 2 opties:
  -OPTIE 1: Je nodigt zelf 24 vrienden/familieleden/collega’s uit voor een besloten filmvoorstelling. In het geval van deze optie betalen jullie gezamenlijk € 425,-. Daarvoor krijg je per persoon een filmvoorstelling, twee drankjes en een versnapering. De kosten verreken je onderling.
  -OPTIE 2: Jij kiest de film/het thema en wij zorgen voor een razend enthousiast publiek. Je betaalt alleen je eigen filmkaartje(s).
 3. De beschikbare filmdata zijn: 27 augustus, 3, 5, 10, 11 en 12 september; op 13 september een oorlogsfilm i.h.k.v. de herdenking van de Slag om Arnhem en Airborne.
 4. Starttijd van de films is rond 21:00 uur.
 5. Mocht je daar prijs op stellen: als ‘gastprogrammeur’ mag je zelf het publiek ontvangen en desgewenst toespreken, de film inleiden, een persoonlijke herinnering aan de film delen, of die onvergetelijke titelsong ten gehore brengen.
  >Bekijk onze openlucht dakfilms zomer 2020Je kan ons dak op! Regisseur