The Daughter is een aangrijpend familiedrama met Sam Neill en Oscarwinnaar Geoffrey Rush. Christian keert terug naar zijn ouderlijk huis voor het huwelijk van zijn vader Henry met de veel jongere Anna en ontdekt een schokkend geheim. v/a do. 1/9.

The Daughter

Première v/a do. 1/9
Zinderend familiedrama met Sam Neill en Oscarwinnaar Geoffrey Rush. Moet de waarheid koste wat kost boven water komen, ook als op de leugen een heel leven is gebouwd? Dit dilemma staat centraal in 'The Daughter", gebaseerd op Ibsen's toneelstuk 'De wilde eend'.

Captain Fantastic

Première v/a do. 1/9
Drama over een vader (Viggo Mortensen), die zijn zes kinderen opvoedt in de bossen van de Pacific Northwest, tot ze plots worden gedwongen hun paradijsje te verlaten.

openlucht cinema kerkplein 2016

vrijdag 2 en zaterdag 3 september 2016 om 20:45u.
Focus Filmtheater Arnhem en café-brasserie Dudok organiseren twee gratis toegankelijke openlucht-filmvoorstellingen naast de Eusebiuskerk.Vanaf het terras van Dudok is op vrijdag het ironische WHILE WE’RE YOUNG te zien en op zaterdag het komische drama JOY met de onvolprezen Jennifer Lawrence als de titelheldin.

La Pazza Gioia

nu te zien
Beatrice (Valeria Bruni Tedeschi) en Donatella (Micaela Ramazzotti) ontvluchten samen de psychiatrie, maken een roadtrip en gaan de confrontatie aan met hun demonen. Paolo Virzì (IL CAPITALE UMANO) is terug met een hilarische en ontroerende vriendschapsprent, gedragen door twee geweldige actrices.

De Noodkreet in de Fles

nu te zien
gebaseerd op de bestseller van de bekende Deense misdaadauteur Jussi Adler - Olsen. Detective Carl Morck krijgt een vergeten fles uit Schotland in handen waarin een briefje met het woord help zit. De fles houdt verband met enkele mysterieuze verdwijningen...

Julieta

nu te zien
Nieuwe film van Pedro Almodóvar, ('Volver', 'Hable con Ella' ,'Todo sobre mi madre'). Gebaseerd op drie korte verhalen uit het boek 'Runaway' van Alice Munro. De dochter van weduwe Julieta loopt weg van huis. Julieta doet er alles aan om haar te vinden, maar ontdekt hoe weinig ze eigenlijk van haar dochter weet.

Café Society

nu te zien
Sprankelende nieuwe komedie van Woody Allen. James (Jesse Eisenberg) vertrekt in de jaren 30 van de Bronx naar Los Angeles in de hoop op een carrière in de filmwereld. Daar belandt hij via zijn geliefde (Kristen Stewart) in de café society, de kunstenaarsscene van Hollywood.

The Red Turtle

nu te zien
Eerste lange animatiefilm van Oscarwinnaar Michael Dudok De Wit werd gaat over een schipbreukeling die probeert te ontsnappen van het onbewoonde eiland waarop hij is aangespoeld.

Out of Love

nu te zien
De grens tussen gepassioneerde liefde en destructieve obsessie blijkt flinterdun voor Varya en Nikolai, van wie we de heftig opbloeiende verhouding zien, waarin de rollen van uitdager en onderdrukker continu wisselen.

Elle

nu te zien
Met grote lof ontvangen nieuwe film van Paul Verhoeven waarin Isabelle Huppert een markante hoofdrol speelt. Als Michèle (Huppert) in haar huis wordt aangevallen en verkracht, besluit ze het te verzwijgen en zelf achter de dader aan te gaan.

Equals

nu te zien
Scifi over de verboden romance tussen Silas (Nicholas Hoult) en Nia (Kristen Stewart), twee mensen die in een futuristische samenleving wonen die vrij is van elke vorm van emotie.

Compostella

nu te zien
Gedurende drie jaar volgde documentairemaker Freddy Mouchard pelgrims op hun route naar Santiago de Compostella. Hun verhalen klinken in voice over, terwijl we fraaie beelden van landschappen en pleisterplaatsen zien.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

ROLSTOELPLEKKEN

Focus is (beperkt) toegankelijk voor bezoekers in een rolstoel: in zaal 2 is één rolstoelplek, in zaal 3 zijn er twee plekken. Reserveer die via de website om zeker te zijn van een plaats. Wanneer u zich abonneert op de e-mailweekladder, bent u ook wekelijks op de hoogte van het aanbod in de rolstoeltoegankelijke zalen. Op de begane grond is een aangepast toilet.Europa Cinemas

Voorstellingen

Dinsdag 30 augustus
Romantische komedie
Sciencefiction
Romantische komedie

word vriend van focus

Meld je nu aan!