Film+Foodbon

Een goede film kijken en voor- of achteraf ergens lekker eten: voor veel mensen een ideaal avondje uit. Zo'n avondje uit cadeau doen, kan met de FILM+FOODBON. Deze bon kost € 25,- en is te koop aan de kassa van Focus. Na aankoop is de bon een jaar geldig. Waar de film gezien gaat worden is natuurlijk al duidelijk, maar voor het diner kan geheel naar eigen smaak gekozen worden uit een gevarieerde selectie restaurants.

De FILM+FOODBON bestaat uit twee vouchers: de ene voucher kan ingeleverd worden bij Focus Filmtheater Arnhem en is goed voor een filmvoorstelling naar keuze. De andere levert in een van de elf deelnemende restaurants ofwel een maaltijd op ofwel een korting van € 15,- op de rekening. Het is handig om wel even te reserveren! Ook bij het restaurant en vergeet niet tijdig te melden dat u wilt betalen met de FILM+FOODBON, zowel bij Focus als in het restaurant. De FILM+FOODBON is een geweldig cadeau, om te geven en om te krijgen.

Deelnemende restaurants

Klik op het restaurant voor meer informatie

flyer 2012

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen