F-Pas: de kortingkaart van Focus

Naar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas, de kortingkaart van Focus. Voor € 15,- per jaar* ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,-, ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Wilt u de pas afzeggen? Stuur dan een maand voor uw abonnementsjaar is verstreken een mail naar info@focusarnhem.nl. Vermeld daarin de voor- en achternaam van de pashouder.

=================================================================================

U kunt de F-pas aanschaffen door het aanmeldingsformulier hieronder volledig in te vullen. We streven ernaar u de pas binnen een week te bezorgen. De pas is geldig vanaf het moment dat u hem daadwerkelijk in uw bezit hebt.

Heeft u al een F-pas, maar wilt u hem verlengen? Dat kan ook heel eenvoudig door middel van onderstaand elektronisch formulier.  De pas die u reeds in uw bezit heeft, blijft dan geldig.

Bent u uw F-pas kwijt, neem dan contact op met onze administratie via info@focusarnhem.nl.

*De F-pas kost € 15,- indien u kiest voor doorlopende incasso; bij een eenmalige incasso en contante betaling kost de F-pas € 16,50.

 


Graag onderstaande gegevens invullen
Zoek uw IBAN-nummer op
Incassogegevens
  • Naam incassantStichting Focus Filmtheater
  • AdresKorenmarkt 42
  • Postcode6811 GW
  • WoonplaatsArnhem
  • LandNederland
  • Incassant IDNL94ZZZ410463760000
  • Kenmerk betaling
  • Reden betaling

MachtigingIk machtig Focus Filmtheater Arnhem om
het bedrag van € 15,00 van mijn rekening af te schrijven

 

Door dit formulier ingevuld naar Focus te sturen geeft u toestemming aan Stichting Focus Filmtheater om een eenmalige incasso-opdracht te sturen naar uw bank om jaarlijks een bedrag van uw rekening af te schrijven overeenkomstig de opdracht van Stichting Focus Filmtheater.

Als u het niet eens bent met deze afschrijving kunt u deze laten terugboeken. Neem hiervoor binnen 8 weken na afschrijving contact op met uw bank. Vraag uw bank naar de voorwaarden.

 

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_