Cinevillepas

cineville: stap in de wereld van de film

Wij, van Cineville, zijn ervan overtuigd dat de wereld van film een eindeloos rijke en fabelachtige plek is. Een plek waarin de hele wereld zit verstopt: van hilarisch tot bloedernstig, van wreed tot poeslief en van heerlijk oppervlakkig tot breinkrakend. Onze missie? Een wereldwijd dieet van minimaal 2 films per maand.

Met de Cinevillepas kan je onbeperkt naar de film in Focus (bepaalde voorstelingen uitgezonderd) en in 41 andere filmtheaters door heel Nederland, in Gelderland het Heerenstraat Theater in Wageningen en Lux Nijmegen. En dat voor slechts € 19,95 per maand! Er zijn inmiddels al meer dan 25.000 pashouders!


cinevillepas aanschaffen?

Je bestelt de pas eenvoudig op www.cineville.nl/pas. De tijdelijke pas die je per mail ontvangt is direct geldig. De echte pas krijg je vervolgens binnen 2 weken thuisgestuurd.

Welkom in Cineville

Welkom in de wereld van film. Voor €19,95 per maand ga je altijd en overal naar de beste films. Betoverende klassiekers, bloedstollende thrillers, spraakmakende documentaires en de beste kaskrakers. In Cineville kan je eindeloos dolen langs verhalen die verwonderen en vermaken. En wie weet neem je voortaan, al slenterend of rennend door Cineville, af en toe een onbekende afslag.

Cinevillepas

Met de Cinevillepas kan je onbeperkt naar de film in 42 theaters door heel Nederland. Kies uit ruim 100 verschillende films per week in onder meer Arnhem, Nijmegen, Wageningen, Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Leiden, Zwolle, Alkmaar, Schiedam, Maastricht, Haarlem, Dordrecht en Castricum. Ook geeft de Cinevillepas toegang tot speciale programma’s, zoals talkshows, voorpremières en filmfestivals.

Online wereld van film

Op Cineville.nl vind je alle informatie voor je filmbezoek, zoals actuele draaitijden, deelnemende theaters, filmbeschrijvingen en recensies. Daarnaast biedt Cineville.nl een filmwereld vol nieuws, columns, trailers, festivaltips, achtergrondartikelen en interviews. Of je nu de website bezoekt om een kaartje te kopen of om over film te lezen, Cineville.nl is de online toegang tot de wereld van film. Ook op je mobiel.