Breakfast at Focus

Rustig opstaan, genieten van een heerlijk ontbijt en daarna een memorabele film zien. Zo ongeveer ziet de ideale zondagochtend eruit. Focus biedt onder de naam BREAKFAST AT FOCUS de gelegenheid om op een of twee zondagen per maand te ontbijten voorafgaand aan de ochtendfilm. Het ontbijt begint om 10:00u.

In samenwerking met cateraar KOOKKUNSTEN (www.kookkunsten.com) biedt Focus u een smakelijk ontbijtbuffet, koffie of thee, een sapje en de keuze uit drie kwaliteitsfilms.

============================================================================

Ontbijtdata 2018

zondag 8 april (het allerlaatste ontbijt in ons pand aan de Korenbeurs!)

zaal 3: 10:50u. - Au Revoir la Haut
zaal 2: 11:00u. - Une Saison en France
zaal 1: 11:10u. - Lady Bird

reserveren en betalen

Het filmontbijt kost (inclusief een entreebewijs, ontbijt, een glaasje sap en twee keer koffie of thee) € 18,00. Heeft u een F-pas, dan betaalt u (o.v.v. F-pasnummer) € 16,00. Met een Cinevillepas kost het ontbijt € 12,50.

Om te reserveren stuurt u een mail naar breakfast@focusarnhem.nl
Vermeld daarin uw naam en telefoonnummer, het aantal personen waarvoor u reserveert, de datum waarop u wilt filmontbijten en de film waarmee u het onbijt wilt combineren.
U krijgt dan een mail retour waarin u ziet of er nog plaats is (maximaal 32 deelnemers per ochtend) en hoe u de kosten kunt voldoen. Als wij de betaling hebben ontvangen is uw reservering definitief.

Het programma, met de films waaruit gekozen kan worden, kunt u vanaf de maandagmiddag voorafgaand aan het ontbijt op de website raadplegen.

breakfastfoto

Blijf op de hoogte

Meld u aan voor één of meerdere nieuwsbrieven
_
_

 

 

Flinke korting met de F-Pas


F-Pas 3 gedraaidNaar de film gaan wordt nog leuker met de F-pas!
Voor € 15,- per jaar ontvangt u op alle dagen voor reguliere voorstellingen een korting van € 2,- ook in het weekend! Als pashouder mag u bovendien ieder jaar iemand gratis meenemen naar de film.

Meer informatie en aanvragen