Een aanstekelijk verhaal over teamwork, vriendschap en het ontdekken van je talent. De film is genomineerd voor de Best German Animation Screenplay Award. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar

Raafje met de rode sok: De grote race

Een aanstekelijk verhaal over teamwork, vriendschap en het ontdekken van je talent. De film is genomineerd voor de Best German Animation Screenplay Award. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Cloudboy

De 12- jarige Niilas leert tijdens de zomervakantie zijn moeder kennen en het prachtige landschap van Lapland. Hij leeft met zijn moeder en haar nieuwe gezin bij de Sami, tussen de rendieren. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje meehelpen en beleeft de meest avontuurlijke zomer van zijn leven. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Casper en Emma de bergen in

Te zien vanaf 3 juni
Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Gezellig samen de bergen in! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Otto is een neushoorn

Te zien vanaf 3 juni
Op de eerste dag van de zomervakantie vindt Topper een potlood. Al gauw merkt hij dat het geen gewoon potlood is, want de neushoorn die hij ermee tekent komt echt tot leven! Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Holly en de zwaan

Te zien vanaf 10 juni
Holly sluit vriendschap met een zwaan, die zij sneeuwvlokje noemt. Zo probeert zij het verlies van haar moeder te verwerken. De film is opgenomen in het Yellow River Delta National Nature Reserve in de provincie Shandong, in het oosten van China en dat zorgt voor een prachtige achtergrond van dit vriendschapsverhaal. Geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar.

Uitleg voor ouders Focus Junior is een podium voor de betere kinderfilm. Met breed aanbod voor kinderen van circa 3 tot 12 jaar. Op zaterdag- en zondagmiddag worden er films vertoond en in schoolvakanties ook op andere dagen. Kijk onder Junior programma voor het filmaanbod van deze speelweek. Een kinderverjaardag vieren in Focus? Dat kan! Kijk onder Kinderfeestjes naar de mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren bij Focus Junior. Regelmatig vinden er pauze activiteiten plaats (gratis). Blijf op de hoogte van alle Focus Junior activiteiten met de Focus Junior Nieuwsbrief.

Europa Cinemas

Focus Jr. Voorstellingen

Animatiefilm, Kinderfilm
Animatiefilm, Kinderfilm
Animatiefilm, Kinderfilm
Animatiefilm, Kinderfilm

A6 flyer kinderfeestje website voor

 

Focus Junior Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste Focus Junior activiteiten met de speciale Focus Junior Nieuwsbrief

_

Aanmelden voor de Focus Jr. nieuwsbrief