Vrolijke film over de nieuwsgierige Lotte die van uitvinden en judo houdt. Ze woont in Uitvindersdorp, waar ieder jaar een uitvinderswedstrijd wordt gehouden. Wie zal dit jaar de winnaar zijn? Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar. te zien vanaf za. 9 sept.

Lotte van Uitvindersdorp (4+)

nu te zien
Vrolijke animatiefilm over het nieuwsgierige meisjeshondje Lotte, dat van uitvinden en judo houdt. Ze woont in Uitvindersdorp, waar ieder jaar een uitvinderswedstrijd wordt gehouden. Wie zal dit jaar de winnaar zijn?

Gus (6+)

nu te zien
Gus is een schuw vogeltje, alles behalve een durver. Maar dan wordt hij ineens gebombardeerd tot leider van de vogeltrek naar het zonnige zuiden. Zal dat wel goed gaan?

FOCUS MINI'S: Knofje (3+)

wo. 27/9 om 9:45u.
De peuterfilmreeks van Focus. Knofje, een meisje van vier (en een half!) en haar knuffel Flut beleven kleine avonturen in en om het huis. Tijdens de film blijft het licht een beetje aan, zodat het niet te spannend is en in de pauze wordt er geknutseld!

De Gruffalo & Het kind van de Gruffalo (4+)

te zien op za. 7, zo. 8 en za. 14 okt.
Special ihkv de Kinderboekenweek, met De Gruffalo en het vervolg: Het kind van de Gruffalo, verfilmingen van de welbekende boeken!

De GVR 3D (9+)

za. 7, zo. 8, za. 14 en zo. 15 okt.
Ihkv de kinderboekenweek deze spectaculaire verfilming in 3D van het beroemde boek van Roald Dahl door Steven Spielberg.

Picknick met Taart + Stap maar op mijn Bezemsteel (4+)

te zien v/a 14 okt.
Twee korte humoristische animatiefilms. Picknick met Taart is gebaseerd op de geliefde prentenboeken van illustrator Thé Tjong-Khing. Stap maar op mijn Bezemsteel is van de makers van de populaire animatiefilms De Gruffalo en Het Kind van de Gruffalo.

Shaun het Schaap de film

te zien v/a ma. 16 okt.
Klei-animatiefilm over het slimme, ondeugende schaap Shaun. Wanneer zijn eigenaar per ongeluk in de grote stad belandt is het aan Shaun, hond Bitzer en de rest van de kudde om hem te redden.

Hotel de grote L (9+)

te zien v/a ma. 16 okt.
De 12-jarige Kos woont samen met zijn vader en drie zussen in hun familiehotel aan zee. Als zijn vader onverwacht in het ziekenhuis belandt moeten zij het hotel runnen.

Griezelavond: Hotel Transylvania 3D (6+)

di. 17 okt om 18:45u.
Tijdens de Griezelavond verandert Focus in een griezelbios en vertonen we de monsterlijke animatiefilm Hotel Transylvania, over Dracula en zijn vrienden.

Workshop Keepvogel

do. 19 okt. van 13:30 tot 15:30u.
Samen met Keepvogel-bedenker Wouter van Reek maak je een Keepvogel stop-motion film. We bekijken de zelfgemaakte film, samen met andere Keepvogelfilms, in de filmzaal. Wouter spreekt live de stemmen in!

Focus Junior vertoont de mooiste kinderprmemières en -klassiekers. De allerjongste filmfanaten vanaf 3 jaar kunnen terecht bij Focus Mini's.

Ben je bijna jarig? Vier je kinderfeestje in Focus met het feestelijke Junior Kinderfeestje Arrangement.

Regelmatig vinden er leuke pauze activiteiten plaats (gratis).

Europa Cinemas

Focus Jr. Voorstellingen

Kinderfilm

A6 flyer kinderfeestje website voor

 

Focus Junior Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste Focus Junior activiteiten met de speciale Focus Junior Nieuwsbrief

_

Aanmelden voor de Focus Jr. nieuwsbrief