Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Deze keer gaan ze naar de bergen en hopen ze dat Emma's moeder verliefd wordt. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

Casper en Emma de bergen in

Het is vakantie en Casper en Emma staan te trappelen om met hun knuffels, Welpje en Mevrouw Konijn, op reis te gaan. Gezellig samen de bergen in! Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.

De Kleine Prins

Te zien vanaf 23 juli
De kleine prins is een prachtige en ontroerende film voor de hele familie van regisseur Mark Osborne (Kung Fu Panda). Met diverse animatietechnieken brengt hij de verschillende werelden van het meisje en het prinsje ingenieus tot leven. De film is gebaseerd op de bestseller Le petit prince van Antoine de Saint-Exupéry over de magische avonturen van een klein, wijs jongetje. Geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar.

Siv gaat logeren

Te zien vanaf 16 juli
Charmante film in de sfeer van Alice in Wonderland, naar het boek van de Zweedse schrijfster Pija Lindenbaum. Wanneer Siv gaat logeren, gaat het dagelijks leven over in haar droomwereld waarin alles mogelijk is! In deze Zweeds-Nederlandse co-productie zijn ook acteurs Barry Atsma en Annemarie Prins te zien. Geschikt voor kinderen vanaf 7 jaar.

De nieuwe avonturen van het molletje

Te zien vanaf 16 juli
Verzamelprogramma van zeven geestige animatiefilms over het molletje dat zich verbaasd over de wereld en wat hij daarin allemaal tegenkomt. Al heel oud en nog steeds ontzettend leuk! Geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.

Uitleg voor ouders Focus Junior is een podium voor de betere kinderfilm. Met breed aanbod voor kinderen van circa 3 tot 12 jaar. Op zaterdag- en zondagmiddag worden er films vertoond en in schoolvakanties ook op andere dagen. Kijk onder Junior programma voor het filmaanbod van deze speelweek. Een kinderverjaardag vieren in Focus? Dat kan! Kijk onder Kinderfeestjes naar de mogelijkheden om kinderfeestjes te vieren bij Focus Junior. Regelmatig vinden er pauze activiteiten plaats (gratis). Blijf op de hoogte van alle Focus Junior activiteiten met de Focus Junior Nieuwsbrief.

Europa Cinemas

Focus Jr. Voorstellingen

Animatiefilm, Familiefilm
Animatiefilm, Familiefilm
Animatiefilm, Familiefilm

A6 flyer kinderfeestje website voor

 

Focus Junior Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste Focus Junior activiteiten met de speciale Focus Junior Nieuwsbrief

_

Aanmelden voor de Focus Jr. nieuwsbrief