Het beroemde duo Casper en Emma is weer te bewonderen in een nieuw avontuur, waarbij ze samen met de knuffels mevrouw Konijn en Welpje naar Afrika gaan. Ze mogen mee op safari en ontmoeten een echt welpje! te zien v/a za. 10/2.

Caper en Emma op safari (4+)

nu te zien
Hartsvrienden Casper en Emma gaan naar Afrika! De moeder van Emma helpt haar vriendin die daar in een dierenkliniek werkt. Ze vinden het spannend, maar hebben ook veel zin om alle wilde dieren te ontmoeten.

De Hazenschool (6+)

nu te zien
Max, een hazenjongen, heeft één vurige wens: lid worden van de coolste jeugdbende van de stad. Met allerlei stunts probeert hij indruk te maken op de bendeleden.

Molletje en zijn Vriendjes (3+)

FOCUS MINI's: wo. 28/2 om 9:45
Speciaal voor de jongste bezoekers, vanaf 3 jaar en hun ouders zijn er De Focus Mini’s. Leuke, lieve, lollige films voor de allerjongste filmbezoekers, zoals Molletje en zijn vriendjes. Samengesteld uit zes korte films over het beroemde Molletje.

Natuur en film

8 april om 13:30
Ism Jorik van der Hoeven van Natuurcentrum Arnhem organiseert Focus Jr NATUUR & FILM voorstellingen, voor kinderen vanaf 7 jaar. In de extra lange pauze halverwege de film is er een activiteit die te maken heeft met de film.

FOCUS MINI's

de peuterfilmreeks van Focus (3+)
Acht keer per jaar, van september t/m april, op woensdagochtend om 09:45u. leuke, lieve, lollige films voor onze allerjongste bezoekers!

Focus Junior vertoont de mooiste kinderpremières en -klassiekers. De allerjongste filmfanaten vanaf 3 jaar kunnen terecht bij Focus Mini's.

Ben je bijna jarig? Vier je kinderfeestje in Focus met het feestelijke Junior Kinderfeestje Arrangement.

Regelmatig vinden er leuke pauze activiteiten plaats (gratis).

Europa Cinemas

Focus Jr. Voorstellingen

Animatiefilm, Kinderfilm
Avonturenfilm, Kinderfilm, Familiefilm
Avonturenfilm, Kinderfilm, Familiefilm
Animatiefilm, Kinderfilm, Familiefilm
Animatiefilm, Kinderfilm, Familiefilm

A6 flyer kinderfeestje website voor

 

Focus Junior Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste Focus Junior activiteiten met de speciale Focus Junior Nieuwsbrief

_

Aanmelden voor de Focus Jr. nieuwsbrief