Arrangementen

In Focus | Eten + Drinken zijn we steeds meer aan het experimenteren met leuke food en film arrangementen. Zo maken we regelmatig een thematisch gerecht bij een van de films uit het programma, of verzinnen we een menu bij bepaalde specials. Op dit moment hebben we de volgende arrangementen:

Elke zondag – Breakfast at Focus
Elke zondagochtend vanaf 10:00 uur kun je in Focus terecht voor een heerlijk ontbijtje (keuze uit groot of klein) met aansluitend een goede film. Je hebt iedere week de keuze uit vijf films, met wisselende aanvangstijden tussen 10:30 en 12:00 uur. Beter kun je je dag niet beginnen!

Reserveren kan t/m zaterdag 13:00 uur. Zie www.focusarnhem.nl/breakfast voor meer informatie en om te reserveren.

Spaanse editie Focus op het Dak
Zon, sangria, tapas en een fijne film in de openlucht! Voor het echte vakantiegevoel hoef je deze zomer niet ver te reizen. Dat beleef je gewoon bij Focus, op het dak! Op zaterdag 10 augustus organiseert het filmtheater een speciale Spaanse editie met de film Volver van grootmeester Pedro Almodóvar en (voor wie wil) heerlijke tapas vooraf. Dit alles natuurlijk in de fijne dakzaal, voor de gelegenheid omgetoverd tot ‘tapasrestaurant’.

Praktische info
Aanvangstijd tapas 19:15 uur. Kosten maaltijd + film €25,- p.p. (exclusief drankjes). Reserveer voor de maaltijd telefonisch op nr: 088 1900 600. Tickets voor de film graag apart reserveren via de filmpagina. Natuurlijk kun je ook alleen naar de film, maar wees er wel snel bij! Traditiegetrouw zitten de films op het dak altijd snel vol. Volver is ook op donderdag 8 augustus te zien op het dak van Focus (zonder eten).

Restaurant

Reserveren of bel ons: 088 1900 600 Het restaurant is dagelijks van 10:00 in de ochtend tot 00:00 middernacht geopend.