UITNACHT: Hallo Arnhem… hier zijn Introdans en Cirque de la Liberté

UITNACHT: Hallo Arnhem… hier zijn Introdans en Cirque de la Liberté

Verschillende makers - 2022 - 45 minuten

Focus staat in de avond van vrijdag 27 januari 2023 weer geheel in het teken van de Uitnacht Arnhem! Met een grotendeels gratis (of spotgoedkoop) programma verspreid over het hele pand, vol poëzie, theater- en dansperformances, muziek, spoken word en natuurlijk film, heel veel film. Bekijk het hele programma hier

De Introdans Carmen Seated Dance-a-long! Introdans heeft een fantastische interactie-afdeling die iedereen in beweging krijgt. Tijdens de Uitnacht leert een docent van Interactie ons een (inclusieve) zitchoreografie geïnspireerd op de voorstelling Carmen. We bekijken een fragment uit de voorstelling en het juiste moment dansen we, vanuit de stoel, mee.

Cirque de la Liberté is een begrip in Arnhem en omstreken met openluchtvoorstellingen in de ASM-haven die ieder jaar door een heel groot aantal Arnhemmers bezocht wordt. Het artistieke hart van het gezelschap wordt gevormd door Goos Meeuwsen en Helena Bittencourt. Tijdens de Corona-periode maakten zij de korte film Tales of Lovely Locked Losing Heroes, waarin Charlie Chaplin en superwoman opgesloten raken in een lege bioscoop. Na de vertoning van de film is er een kort nagesprek.

Zaal 2 | 20:00 uur | Alleen toegang voor aanvang van de voorstelling | Geen ticket nodig | 45 minuten