UITNACHT: Dansperformance Aymeric Aude & Alfian

UITNACHT: Dansperformance Aymeric Aude & Alfian

2022 - 15 minuten

Focus staat in de avond van vrijdag 27 januari 2023 weer geheel in het teken van de Uitnacht Arnhem! Met een grotendeels gratis (of spotgoedkoop) programma verspreid over het hele pand, vol poëzie, theater- en dansperformances, muziek, spoken word en natuurlijk film, heel veel film. Bekijk het hele programma hier

Onderdeel van de Uitnacht 2023 is een bijzondere dansperformance van Aymeric Aude in het café, met live muziek van Alfian op cello. Twee keer te zien!

Aymeric Aude, geboren in Cannes, studeerde af aan de École Supérieure de Danse de Cannes Rosella Hightower in Frankrijk. In 2007 kwam hij terecht bij Introdans in Arnhem waar hij tot en met 2022 danste. Vanuit de dans is hij zich verder gaan ontwikkelen tot choreograaf en docent, met op zak een masterdiploma in Benesh-notatie van het Conservatoire National Supérieur de Musique et de Danse de Paris.

Alfian groeide op met pop, rock, Indonesische folk en traditionele muziek. Vanaf zijn negende werd hij door zijn vader Yoesbar Djaelani onderwezen in klassieke muziek: hij leerde harmonie, contrapunt en orkestratie leerde voordat hij als dertienjarige cello begon te spelen. En dat was het begin van een succesvolle loopbaan als uitvoerend musicus en componist.

Café | 20:00 + 22:00 uur | vrije in- en uitloop | 15 min