Tosca (Royal Opera House)

Tosca (Royal Opera House)

Jonathan Kent - 2021 - 205 minuten

Vanwege de nieuwe Coronamaatregelen staat dit programma tijdelijk ‘on hold’. Zodra we weten over hoe de situatie zich ontwikkelt passen we onze informatie aan!

Live registratie van de uitvoering in The Royal Opera House in Londen. Met twee pauzes en twee gratis consumpties! Klik hier voor de overige ROH-voorstellingen!

Een romance, tragedie én een thriller. Reis mee naar het 19e-eeuwse Rome met Puccini’s wereldberoemde en gepassioneerde opera.

In de romantische wereld van schilder Cavaradossi en zijn sensuele minnares Tosca, doet de kwaadaardigheid van hoofdagent baron Scarpia zijn intrede. De afloop is dodelijk. Elena Stikina, Bryan Hymel en Alexey Markov brengen een van de meest geliefde opera’s in het repertoire van de Royal Opera tot leven: Puccini’s Tosca. Vanaf de beroemde demonische eerste akkoorden tot aan de gewelddadige wending aan het einde van de opera blijft de spanning onverminderd hoog. De liefde en het kwaad komen op zinderende wijze oog in oog te staan in deze intense productie van Jonathan Kent. Het koor is de Royal Opera en het orkest van het Royal Opera House.