The Best of IDFA 2018 on Tour

The Best of IDFA 2018 on Tour

diversen - 300 minuten

Kom de festivalsfeer proeven in Focus tijdens The Best of IDFA on Tour, een selectie van prijswinnaars uit het International Documentary Festival Amsterdam (IDFA). Te zien op za. 19 (uitverkocht) en di. 22 jan. 2019.

The Best of IDFA on Tour bestaat uit 4 documentaires, met een totale lengte van 4 tot 5 uur (en twee pauzes). De vertoningsdata in Focus zijn zaterdag 19 januari om 13:00 uur (uitverkocht) en dinsdag 22 januari om 18:45 uur.

programma

Island of the Hungry Ghosts (94 min) winnaar Amsterdam Human Rights Award

pauze De Man die achter de Horizon keek (26 min) Winnaar IDFA Special Jury Award for Children’s Documentary

Don’t Be a Dick About It (69 min) winnaar VPRO IDFA Audience Award

pauze Los Reyes (78 min) winnaar IDFA Special Jury Award for Feature-Length Documentary

Eten + Drinken
Bij zo’n lang programma is natuurlijk gedacht aan eten en drinken! In de pauzes kun je terecht in de foyer op de 1e verdieping, speciaal ingericht voor het IDFA-publiek. Hier vind je de bar en een voor de gelegenheid wat ruimer assortiment aan ‘festivalfood’.

Speciale IDFA-aanbieding
Lebowski biertje van de Cinema Brewers + bakje huisgebrande noten €6,-.

Let op: voorafgaand aan het filmprogramma een hapje eten in ons restaurant? Denk er dan aan om even te reserveren via tel: 088 1900 600

Reserveren en prijzen

De films zijn niet afzonderlijk te bezoeken. Reserveer of koop je ticket door rechtsboven op deze pagina te klikken op de gekozen dag en tijd (onder ‘Tickets:’). Traditiegetrouw gaat de kaartverkoop voor IDFA On Tour hard, dus wacht niet te lang!

De prijs van een passepartout is € 25,- (F-pas/vriendenpas € 22,50). Op vertoon van de BankGiro Loterij VIP kaart kunnen maximaal 2 tickets worden aangeschaft voor een tarief van € 20,- per ticket. Cineville-pashouders betalen een toeslag van € 14,50,-. Je betaalt die toeslag wanneer je je (gereserveerde) kaartje komt ophalen aan de kassa van Focus. Dat kan helaas niet eerder dan 90 minuten (en uiterlijk tot 30 minuten) voor het begin van de voorstelling!