Griezelavond: De Addams Familie NL (6+)

Griezelavond: De Addams Familie NL (6+)

Greg Tiernan Conrad Vernon - VS - 2020 - 82 minuten - taal: Nederlands
  • 6 jaar en ouder

Deze film is in de herfstvakantie te zien, we vertonen dan speciaal voor de kinderen extra veel films. Daarnaast is het kinderfestival Cinekid on Tour bij Focus! Klik hier voor het hele programma.

Omdat we een mooie traditie niet willen onderbreken, organiseren we dit jaar een net wat andere versie van de jaarlijkse griezelavond. Vertoond wordt de film DE ADDAMS FAMILIE, voor kinderen vanaf 6 jaar (Nederlands gesproken).

De aanvangstijd is 18:45 en de avond duurt tot ongeveer 20:30. Tickets zijn €9,50. Voor de film begint is er in de zaal een kort voorprogramma. Kom zo griezelig mogelijk verkleed en maak kans op een prijs. Ieder kind krijgt een eng drankje en wat griezelige versnaperingen. En er is een spannende filmquiz waar monsterlijke prijzen te winnen zijn.

Over de film:
De familie Addams zijn allesbehalve een doorsnee gezin. Wanneer zij naar een saaie buitenwijk verhuizen zet dat allerlei gebeurtenissen in gang. Hun buren gaan zich heel zenuwachtig gedragen, onder invloed van een televisiepresentatrice die tegen de komst van het ongewone gezin is. Het wordt er niet beter op als Wednesday Addams vriendschap sluit met haar dochter.