RiverBlue

RiverBlue

Roger Williams - Verenigde Staten - 2018 - 96 minuten - taal: Engels - ondertiteling: Nederlands

In het kader van de tentoonstelling State of Fashion 2018 | searching for the new luxury vertonen we op donderdag 12 juli de documentaire RiverBlue van regisseur Roger Williams.

River Blue volgt vervend peddelaar en internationaal natuurbeschermer Mark Angelo over de globe om te infiltreren in een van ’s werelds meest vervuilende industrieën, de mode. Deze baanbrekende documentaire wordt verteld door schoon water-activist Jason Priestley en onderzoekt de vernietiging van onze rivieren, het effect ervan op de mensheid en de oplossingen die hoop voor een duurzame toekomst inspireren.

Met een speciale inleiding van Renee van der Hoek, assistent-curator van Jose Teunissen, curator van State of Fashion, én de voorfilm Birthplace van Sil van der Woerd.

Met korting naar tentoonstelling State of Fashion
Combineer de film met een bezoek aan de tentoonstelling State of Fashion die van 1 juni tot en met 22 juli plaatsvindt in De Melkfabriek, Nieuwe Kade 1 in Arnhem. Hier tonen zo’n 50 pioniers hoe mode bij kan dragen aan een betere toekomst. Op vertoon van je filmkaartje voor RiverBlue krijg je € 5,- korting bij een bezoek aan de expositie op een dag naar keuze!