Popronde Arnhem 2022

Popronde Arnhem 2022

diverse artiesten - 2022 - 120 minuten

Popronde Arnhem is terug! Op vrijdag 28 oktober kun je weer de hele avond gratis genieten van muzikale optredens door de hele stad. Focus | Eten + Drinken is één van de locaties, met vanaf 19:30 uur live optredens van singer songwriters A. Johanson en Emile Lagarde.

19:30 – 20:15 uur – A. Johanson

Als het kon nam hij je het liefst mee naar Scandinavië voor een road trip door een herfstig landschap. Waar er in de auto genoeg tijd is voor langgerekte, roots-achtige nummers. Of voor een klein folk liedje in een hutje op de hei, om melancholisch weg te dromen bij het haardvuur. Van enkel gitaar en zang, tot soundscapes verdrinkend in de galm. Bekijk de website

20.45 – 21.30 uur – Emile Lagarde

Emile Lagarde verruilde zijn stadse appartement voor een eenvoudige Yurt in de natuur. Zijn elektronische muziek, die hij produceerde als Sun Shy Boy veranderde geleidelijk mee in hypnotiserend akoestisch sound design met eigenzinnige teksten. In samenwerking met Simon Akkermans bundelde hij zijn nieuwe klanken tot een volwaardig EP, release najaar 2022. Bekijk de website

Popronde Arnhem

Popronde is een landelijk reizend festival dat ieder najaar in de periode van september tot en met november plaatsvindt in een 40-tal steden door het hele land. van Leeuwarden tot Middelburg, van Venlo tot Alkmaar en van Deventer tot Den Haag Gedurende die 12 weken vinden er ieder weekend van donderdag t/m zondag Poprondes plaats. In elke stad treden de geprogrammeerde acts die avond/dag op bij een twintigtal podia en locaties. De deelnemende locaties zijn cafés, galeries, theatertjes, platenzaken, kerken en clubs in het centrum van een stad. Eén avond in het jaar zijn zij de etalage voor de nieuwe generatie popmuzikanten en is het centrum het festivalterrein. De Popronde is in 2022 in elke stad gratis toegankelijk.

In iedere stad aanwezig, de infostand! Voor informatie over Popronde, tips en voor merchandise bezoek je de Popronde infostand voor Luxor Live. Ook bij de infostand: Popronde CD’s van vorige edities, oordopjes, polsbandjes, tasjes, T-shirts en boeken over (ietsjes meer dan) 25 jaar Popronde. En als je er dan toch bent, stem ook meteen op jouw favoriet voor de Paul Smits Award!