Kruimeltje en de strijd om de goudmijn (6+)

Tickets:
Meer special Focus Junior in de voorjaarsvakantie

Kruimeltje en de strijd om de goudmijn (6+)

Diede in 't Veld - NL - 2020 - 78 minuten - taal: Nederlands
  • 6 jaar en ouder
  • angst
  • geweld
  • grof taalgebruik

In de voorjaarsvakantie, op vrijdag 28 februari, is er bij de voorstelling van 14:15 een gratis pauze-activiteit. We gaan ons in Kruimeltje-stijl verkleden en er is een fotoshoot voor een speciale Kruimeltje-wand!

In 1999 veroverde de film Kruimeltje massaal de harten van het Nederlandse publiek, meer dan één miljoen mensen gingen naar de bioscoop. In 2020 is de tijd aangebroken voor een nieuw avontuur.

In deze gloednieuwe film worden de hoofdrollen vertolkt door o.a. Rick Engelkes, Kim Pieters en Ilse Warringa. Kruimeltje wordt gespeeld voor Viggo Neijs.

In Kruimeltje en de strijd om de goudmijn is Kruimeltje weer verenigd met zijn ouders. Hij is niet meer het arme straatjongetje, maar woont samen met zijn ouders in een mooie villa op het platteland. Hoe fijn het ook is om weer met zijn ouders samen te zijn het is ook saai op zo’n landgoed, Kruimeltje mist het spannende stadsleven. Hij besluit om weg te lopen, samen met zijn trouwe hond Moor. Maar wanneer hij onderweg naar de stad wordt tegengehouden door Anna en aan haar probeert te ontsnappen, worden zij allebei ontvoerd! Een oude bekende slechterik duikt op en heeft het op hen gemunt in de strijd om de goudmijn.

Bekijk op IMDB