Openluchtcinema: I See You

Openluchtcinema: I See You

Adam Randall - VS - 2019 - 98 minuten - taal: Engels - ondertiteling: Nederlands
  • 12 jaar en ouder
  • angst
  • geweld
  • grof taalgebruik

Te zien op onze dakzaal, op vrijdag 26 en zaterdag 27 juni. De voorstellingen gaan altijd door! Bij (onverhoopt) slecht weer vindt de voorstelling binnen plaats. Alle plekken zijn gereserveerd. Mocht je toch niet kunnen komen, annuleer dan je plek en maak een ander blij! Graag zelf iets meenemen voor als het afkoelt (dekentje of warme trui).

De verdwijning van een 10-jarige jongen in een ogenschijnlijk perfect stadje vertoont een vreemde gelijkenis met een cold case van rechercheur Greg Harper (Jon Tenney).

Greg werkt dag en nacht aan deze nieuwe zaak, en worstelt ondertussen met problemen thuis. Sinds zijn vrouw Jackie (Helen Hunt) een affaire heeft gehad is de spanning om te snijden en gedraagt ze zich vreemd. Jackie is op haar beurt bang dat ze haar verstand aan het verliezen is: ze voelt een constante vijandige sfeer in huis. Niet alleen van haar gezin, maar ook van buitenaf. Het huis wordt geteisterd door vreemde geluiden, spullen die verdwijnen en apparaten die een eigen leven lijken te leiden. Is Jackie gek aan het worden? Of ligt het gezin echt onder vuur? I See You is een mysterieuze suspense-thriller die de kijker voortdurend op het verkeerde been zet.

Bekijk op IMDB