Het Zwanenmeer (Royal Opera House)

Het Zwanenmeer (Royal Opera House)

Marius Petipa & Lev Ivanov - 2021 - 200 minuten

Vanwege de nieuwe Coronamaatregelen staat dit programma tijdelijk ‘on hold’. Zodra we weten over hoe de situatie zich ontwikkelt passen we onze informatie aan!

Live registratie van de uitvoering in The Royal Opera House in Londen. Met twee pauzes en twee gratis consumpties! Klik hier voor de overige ROH-voorstellingen!

Spektakel, mysterie en passie wisselen elkaar af in dit klassieke liefdesverhaal, uitgevoerd door het Royal Ballet.

Dit klassieke sprookje beeldt de strijd uit tussen goed en kwaad en de poging om alles met liefde te overwinnen. De magie van de meren, bossen en paleizen wordt tot leven gebracht met schitterende ontwerpen van John Macfarlane en een sublieme partituur van Tsjaikovski. De weelderige productie van Het Zwanenmeer van het Royal Ballet keert terug op het podium van het Royal Opera House nadat de heropleving in 2020 werd onderbroken door de sluiting van de theaters door de pandemie. Deze klassieker in het repertoire is het bewijs van de blijvende liefde van wijlen choreograaf Liam Scarlett voor het classicisme en van zijn aangeboren muzikaliteit die in deze productie tot uiting komen. Het orkest is het Royal Opera House.