Gelders Doek: Gouden Hert Editie

Gelders Doek: Gouden Hert Editie

diverse regisseurs - Nederland - 2018 - 120 minuten

Gelders DOEK lanceert op 19 juni in FOCUS Filmtheater haar eigen filmprijs: het Gouden HERT.

Alle makers die afgelopen jaren hun werk hebben laten zien bij Gelders DOEK zijn genomineerd. Er zijn drie categorieën: beste studentenfilm, beste korte film en beste lange film. De uitreiking is op 19 juni vanaf 19:00 uur, dan zullen ook de winnende films vertoond worden. Na de uitreikingen is er tevens de mogelijkheid om onder het genot van een drankje na te praten met de makers.

Gelders DOEK is een initiatief van Gelderse filmmakers met als belangrijkste doel om met hun films mensen te verbinden en de ogen voor de directe omgeving te openen. Wat begon als een klein buurtinitiatief is inmiddels uitgegroeid tot het gezicht van de Gelderse filmgemeenschap. Van Gouden Kalf winnaars tot filmstudenten; maandelijks presenteren zij er hun laatste werken, gaan in gesprek met het publiek en betrekken hen bij de totstandkoming van nieuwe producties. Op die manier transformeren zij het filmtheater tot een plek voor ontmoeting en debat voor de stad.

Toegangsprijs 10,-/ F-pas, studenten 7,50,-. GRATIS voor leden van Gelders Doek, wel graag reserveren! LID worden? klik hier