Er is alles in de wereld i.s.m. Hijman Ongerijmd

Er is alles in de wereld i.s.m. Hijman Ongerijmd

Verschillende makers - Nederland - 2023 - 120 minuten - taal: Nederlands en Engels - ondertiteling: Nederlands en Engels

In het kader van de poëzieweek (26 jan t/m 1 feb 2023) organiseert Focus op 25 januari in samenwerking met boekhandel Hijman Ongerijmd een bijzonder gevarieerde poëziefilmavond. Het programma is samengesteld door de boekverkopers van Hijman.

Tijdens de Uitnacht op 27 januari zijn er ook meerdere spoken word en poëzievoorstellingen in Focus, waaronder onze directeur Ralph Dassen die voordraagt uit eigen werk, de poëzie darkroom i.s.m. Hijman Ongerijmd en Romheen en La Zona. Bekijk het programma. 

De boekverkopers van Hijman Ongerijmd doken in de archieven en maakten een selectie van de beste poëziefilmpjes en filmscènes met gedichten erin aller tijden. Het leverde een eclectische mix op van de meest ontroerende, prikkelende en grappige gedichten en filmpjes. Kom genieten van een overdonderende dwarsdoorsnede van de Nederlandse en internationale poëzie, samengesteld door de mensen die er echt verstand van hebben: boekverkopers. Inclusief live-vertalingen, entr’actes en meer!

Er is alles in de wereld werd samengesteld in het kader van het poëziefestival Ja! Ja!, dat op zaterdag 28 januari zal plaatsvinden in boekhandel Hijman Ongerijmd.