David Attenborough: A Life on Our Planet

Tickets:
Meer

David Attenborough: A Life on Our Planet

Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey - GB - 2020 - 114 minuten - taal: Engels - ondertiteling: Nederlands
  • 6 jaar en ouder

Te zien op ma 28 sept om 20:00, wo 30 sept en za 3 okt om 16:00. Wegens de overweldigende belangstelling zijn er extra voorstellingen op vr 16 okt om 14:00 en ma 26 okt om 19:00. Exclusief voor de bioscoop is na de film een gesprek te zien tussen Sir David Attenborough en de Engelse acteur Sir Michael Palin – bekend van Monty Python’s Flying Circus en de prachtige reisdocumentaires die hij maakte voor de BBC. Een bevlogen gesprek tussen twee legendarische televisiemakers, die hun hartstocht voor de natuur en de wens haar te beschermen delen. Er geldt een verhoogde toegangsprijs van € 12,50, kortingen zijn niet geldig.

'David Attenborough: A Life on Our Planet' is een hoopgevende film, al voelt het ook als een laatste waarschuwing.'

de Volkskrant

David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties.

Één man heeft meer van de natuur op aarde gezien dan wie dan ook. Deze unieke documentairefilm vormt het bewijs daarvan. Op zijn 93ste heeft David Attenborough alle continenten op aarde bezocht, de ruigste plekken van onze planeet verkend en alles wat leeft in de natuur, in al zijn diversiteit en wonderbaarlijkheid vastgelegd.

Nu staat hij voor het eerst stil bij de beslissende momenten in zijn leven als bioloog en bij de verwoestende veranderingen die hij heeft gezien. Eerlijk, onthullend en urgent: David Attenborough: A Life on Our Planet is een krachtig relaas uit de eerste hand over de impact van de mens op de natuur en een hoopvolle boodschap voor toekomstige generaties. De film is gemaakt door de bekroonde natuurfilmproducent Silverback Films en door het Wereld Natuur Fonds (WWF), is geregisseerd door Alastair Fothergill, Jonnie Hughes en Keith Scholey en heeft als uitvoerend producent Colin Butfield.

De carrière van de beroemde Britse bioloog Sir David Attenborough omspant ruim zes decennia. Zijn werk omvat onder meer Life on Earth, Planet Earth en meer recent de Netflix-documentaireserie Our Planet.

'Preventieve lofrede voor de aarde.'

The Times