Carillon-karaoke

Carillon-karaoke

Nederland - 2023 - 45 minuten
  • alle leeftijden

Meezingen met het carillon (ofwel: beiaard), we doen het allemaal wel eens. Lopend in de winkelstraat neurie je een bekend melodietje mee van de Beatles of ABBA, en werp je tussendoor even een blik op de toren waar de klanken vandaan komen.

Bestel hier je vrijkaarten

Maar hoe leuk is het als je dat met een hele groep mensen tegelijk doet? Met de teksten op een scherm en in live-verbinding met de échte carillon-speler? Het kan allemaal tijdens de Carillon-karaoke, op vrijdag 11 augustus van 12:00 – 12:45 uur bij Focus op het dak!

Voor de tweede keer bundelen beiaardier Bob van der Linde en Elke Jansen van Vocal Vibes hun krachten met een origineel orgel/zang-event, dat ditmaal plaatsvindt in de prachtige dakzaal van Focus. In nauw overleg stellen ze een lijst samen met heerlijk meezingbare liedjes, van Simon en Garfunkel en Elton John tot Nederlandse pophits. Op ons dakterras voegen stem- en carillonklanken zich o.l.v. Elke samen tot een vrolijk galmende mix. Tussendoor hebben de zangers en beiaardier Bob contact via een live-verbinding en na afloop is er natuurlijk nog een gezellige meet & greet in Focus.

En dat allemaal gratis! Bestel je vrijkaarten via de link onder tickets.